Kosketusvapaata hygieniaa

SP Hygiene Innovations Oy on toiminut kosketusvapaan hygienian edelläkävijänä jo vuodesta 2004. Tuotevalikoimaamme kuuluu saippuoiden, käsipapereiden, käsidesien ja hajunpoistajien lisäksi tuotteiden annostelijat ja täyttöpakkaukset sekä asiantunteva asennus- ja huoltopalvelu.

Olemme tunnettu yritys terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa ja monet asiakasyritykset tietävät meidät laadukkaiden ja edullisten paperituotteiden toimittajana. Toimitamme ja huollamme yli 25 000 kosketusvapaata paperi- ja saippua-annostelijaa vuodessa.

Tehokkaat saippuat ja automaatit

Olemme Pohjoimaiden suurin PURELL®-desinfiointilaitteiden tukku ja Suomen suurin GOJO®-saippuatuotteiden jakelija. Gojo-tuotteita myydään yli 70 maassa, joten saat meiltä kansainvälisesti menestyneitä ja tutkitusti turvallisia nestesaippuoita ja automaatteja.

Valikoimassamme on myös paljon omia tuotteita ja laitteita, jotka ovat syntyneet pitkän tuotekehityksen tuloksena. Esimerkiksi SP Hygiene Sensor –paperilaitteet ja paperit ovat saavuttaneet suuren suosion.

Viimeisintä teknologiaa

SP Hygiene Innovations Oy on kehittänyt omaa RFID-tekniikkaa, millä voimme varmistaa oikean tuotteen oikeaan laitteeseen. Etälukumenetelmä seuraa tuotteisiin asennettuja tunnisteita ja kertoo eri laitteisiin sopivat tuotteet ja niiden täyttökerrat.

Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta voimme ennakoida asiakkaidemme tilaus- ja palvelutarpeita jo ennakkoon ja pitää heidän arkensa mahdollisimman sujuvana!

Turvallisuus ja tuotekehitys

Maahantuojana vastaamme tuotteiden laadusta ja oikeellisuudesta. Siksi osallistumme myös tuotekehitykseen ja valvomme tuotteiden valmistusprosesseja esimerkiksi vierailemalla tuotteita valmistavissa laboratorioissa ja tehtaissa ympäri maailman.

Vuonna 2019 toimme markkinoille uuden käsidesituotteen, joka sai nimen RaiCas®.  Yhdessä itävaltalaisen laboratorion kanssa kehitetyssä tuotteessa on uskomaton levittyvyys ja sen uusi tuotemuoto parantaa käsihuuhteen tehokkuutta. Tehtyjen testien ja niillä saavutettujen EN-standardien saattelemana voimme ylpeänä todeta, että RaiCas® käsihuuhde toimii bakteereja ja viruksia vastaan.

Tilaukset ja toimitukset

Yrityksemme toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Terveystiellä Hollolassa. Toimitamme vuosittain perille kannettuna yli 13 000 lähetystä.

Koronapandemia on valitettavasti tuonut joitain viiveitä tavaroiden toimituksiin. Sopimusasiakkaat ovat toimituksissa etusijalla, mutta huolehdimme, että kaikki asiakkaamme saavat terveyttä edistävät tuotteet työpaikoilleen mahdollisimman joustavasti.

Joustava palvelu

Ostaessasi meiltä laitteet ja täyttöpakkaukset, vältät jälleenmyyntiverkoston aiheuttaman lisäkulun. Asennus- ja huoltotiimimme huolehtii myös toimitettujen laitteiden täytöistä ja huolloista.

Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta, ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi! Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme asiakkaita parhaiten palvelevaan suuntaan.

Tunnustukset ja sertifikaatit

SP Hygiene Innovations Oy on luokiteltu vuodesta 2007 asti Suomen parhaimpiin yrityksiin AAA-luottoluokituksella ja yli 80 % omavaraisuusasteella. Toukokuussa 2014 yrityksemme sai tunnustuksen valmistajalta hyvästä ja laadukkaasta työstä. SP Hygiene Innovations Oy arvostettiin maailman parhaaksi GOJO-tuotteita myyväksi yhtiöksi.

Syyskuussa 2024 juhlimme yrityksen 20-vuotista toimintaa. Jatkossa painotumme entistä enemmän kestävään kehitykseen sekä yksilön ja ympäristön turvallisuuden huomioiviin tuotteisiin. SP Hygiene Innovations on luotettava yhteistyökumppani ja kokonaisvaltaisen palvelun tarjoaja – nyt ja tulevaisuudessa.

Scroll to Top