PURIPOT® P1N – ILMANPUHDISTAJA

1. Pieni & kevyt
Emme usko, että ihanteellinen ilmanpuhdistaminen on sitä, että koko tilaa puhdistetaan suurella kapasiteetilla. Uskomme sen sijaan, että saavutamme maksimaalisen suorituskyvyn asettamalla ilmanpuhdistuslaitteet paikkoihin, joissa tarvitaan puhdasta ilmaa. Tämä mielessä kehitimme tekniikan ja designin, minkä voit yhdistää ainoastaan Puripottiin.
2. Etätyö
Kun olet kiireinen tekemään sitä, mitä rakastat eniten tai etätyöskentelet, puripotti pitää sinut raikkaana ja miellyttävänä toimittamalla puhdasta ilmaa lähelläsi.
3. Ei filtteriä
Puripotti P-malli on suunniteltu siten, että VOC-kaasut  ja haitalliset virukset puhdistetaan puripotin omalla tekniikalla, ja hieno pöly on suunniteltu kerääntymään luonnollisesti vesisäiliöön. Puripotti voi kuitenkin myös ilman vettä poistaa haitallisia kaasuja, viruksia ja bakteereja, jotka ovat todella haitallisia terveydellesi.
Puripotti P-mallit on suunniteltu siten, että VOC-kaasut ja haitalliset virukset puhdistetaan puripotin omalla tekniikalla, ja hieno pöly on suunniteltu kerääntymään luonnollisesti vesisäiliöön. Vesisäiliön vesi haihtuu 2-3 päivän sisällä. Joten voit siinä välissä täyttää sen.
4. Erinomainen suorituskyky
Puripotin ainutlaatuinen patentoitu tekniikka on kaukana edellä muita. Puripot käyttää titaanidioksidi fotokatalyytti-tekniikkaa näkyvällä sinisellä valolla, ei UV-valolla, mikä on ensimmäinen tekniikkaa hyödyntävälaite tässä luokassa. Fotokatalyytin reaktiossa näkyvään siniseen valoon muodostuva aktiivinen happi hajottaa kaikki haitalliset aineet, kuten haitalliset kaasut, bakteerit, sienet, virukset.
5. Ei otsoonia & ei UV valoa
Otsonipäästötesti on suoritettu ja puripotin arvo on 0,002ppm, mikä vastaa 25: tä (1/25) kansainvälisesti hyväksytystä standardiarvosta 0,05ppm. Tämä tarkoittaa, että tuotteemme on otsoniton.
6. Käytännöllinen & edullinen käyttää
Puripotin virrankulutus on 2w, ja virtalähde käyttää c-tyypin USB-kaapelia. Joten tätä puripottia ei tarvitse kytkeä pistorasiaan. Se toimii luotettavasti kannettavan tietokoneen tai lisäakun kanssa. (Lisäakulla 10000mAh) puripotti voi toimia jatkuvasti yli päivän.)
Vaikka puripotti toimii koko päivän tasolla 3 (suurin ilmatila), kuukausittainen sähkölasku on alle 1 euro (EUR).
7. Ilman kosteuttaja & diffuuseri
Puripotin käyttämä vesisäiliö tarjoaa diffuseerin ja luonnollisen kosteustoiminnon. Kun täytät puripotin vedellä, pudota muutama tippa aromia vesisäiliöön. Hieno, tuoksuva tuoksu täyttää tilan.Vesisäiliössä olevan veden haihtumisnopeus riippuu huoneen kosteudesta. Tunnet luonnollisen kosteusvaikutuksen puripotin kautta.

1. Hajunpoisto
2. Ilman puhdistaminen bakteereista ja viruksista
3. Poistaa hienon pölyn
4. Led tunnavalaistus
5. Luonnollinen ilmankosteutus
6. Ilman laadun seuranta ominaisuus
7. Toiminta LOW, MEDIUM, HIGH
8. Myös automaattinen nopeudensäätö
9. Iot ominaisuus ( APP )
10. Lämpötilan ja kosteuden ilmaisin

Kuluttaa sähköä 2 W. Suositeltu käsiteltävä pinta-ala on 15 m2.

Scroll to Top