RAICAS® HAJUNPOISTOGEELI TÄYTTÖPAKKAUS 10 KG

LUONNOLLINEN HAJUNPOISTAJA
Raicas® Hajunpoistogeeli on molekyylikaappari, joka poistaa luonnollisesti epä­miellyttävät hajut, jotka ovat aiheutuneet: tupakoinnista, kotitalousjätteestä, ruoasta, kemikaaleista, virtsasta, homeesta, kotieläimistä tai maaleista.

Raicas® Hajunpoistogeeli on luonnolli­nen, myrkytön ja biohajoava, ja se poistaa pahat hajut sisätiloista ilman vaarallisia kemikaaleja tai hajunpeittäjiä. Kun tuotetta käytetään ohjeiden mukaisesti, se on tur­vallinen ja harmiton myös lasten ja eläinten ympärillä. Käyttöohje: Täytä Raicas® Hajun­poistogeeli -purkki hajunpoistogeelillä. Yhteen purkkiin mahtuu 250 g Raicas® Hajunpoistogeeliä. Voit käyttää massaa myös muissa ”astioissa”. Suosittelemme 250-500 g kertatäyttöä. 250 g kestää käy­tössä noin kuukauden ja poistaa sen ajan hajut muuttamalla ne hapeksi.

SE Raicas® Hajunpoistogeeli tar aktivt, utan kemiska beståndsdelar, eliminerar samtliga lukter utan att lämna någon annan doft efter sig. Det enda som blir kvar är vällukten från frisk luft. Bruksanvisning: Fyll Raicas® Hajun­poistogeeli gelburken med deodoriserande gel. En burk rymmer 250 g Raicas® deodori­serande gel. Du kan även använda fruktköttet i andra ”containrar”. Vi rekommenderar 250-500 g engångsfyllning. 250 g räcker ungefär en månad vid användning och tar bort lukter under den tiden genom att förvandla dem till syre.

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Scroll to Top